Vi er en sum af det hele
At være lærer, eller forældre, er et meget komplekst felt at bevæge sig rundt i, fordi der er en hulens masse parametere, der kan ændre udfaldet, både til den gode side eller til en anden side, vi måske ikke lige havde set komme, eller udfaldet slet og ret blev helt forkert.
 
Det blev måske lidt kryptisk. Men hvor om alting er, så tegner og illustrerer jeg en del, for at få samlet mine tanker, og for at forstå, hvad det er, der sker, både i forhold til relationer, til situationer, vi prøver at løse, med den viden og erfaring vi har.
 
Og nogle parametere kan vi skrue på, og andre ikke.
 
Jeg er meget visuel, det er derfor jeg tegner, for tegninger kan nogle gange sige så meget mere end ord.
Men lige i dag fik jeg også brug for at bruge den anden side af hjernen, så jeg lidt kunne sætte tanker i kasser, og også den vej skabe et overblik.
 
Så var det jeg tænkte, det vil jeg da lige dele med dig, for det kunne da være, at mine tanker kunne få dig til at tænke på noget, få en ide, eller større forståelse for, hvor komplekst det hele rent faktisk er, når vi skal relaterer til andre mennesker, fordi vi er en sum af det hele.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.06 | 14:39

jeg synes solo taksonomi er en være pose nøder

...
05.03 | 13:38

Spændende - jeg kigger med på din side - og håber du vil kigge på min side på http://storybox.dk/godnathistorier/

...
05.03 | 13:36

Jeg har kigget på dine videoer - spændende - jeg forsøger selv med formen - og savner udfordring og netværk. Lad os følge hinanden og kommenter tak https://www.youtube.com/channel/UCt2_HFNtdb_X_xBld5M4cWw?view_as=subscriber

...
07.02 | 16:33

Fantastiske!

------------------------------
http://www.kviklantop.com/

...
Du kan lide denne side