Musen Metermål og den bedste ven elefanten Maximus leger sammen hver dag. Nogle dage løser de matematik, andre dage taler de om alt det svære med at være venner med andre, eller om ting i skolen, og nogle dage laver de sjove DIY ting.

Henne i skolen findes skrappe fru Larsen. Hun hjælper også børn med alt det svære, både matematik, og det der med at lege

Der findes en malebog, der hedder; Skal vi lege" til den malebog findes der en masse små film på youtube, som fortæller om billederne.

Det er også muligt at hækle en masse tøj til musen Metermål

Her møder du lige skrappe fru Larsen, mig, alias Maybritt Laisbo

Musen Metermål er en lille tegnemus, som har sin egen youtubekanal. På youtubekanalen er der små film som fortæller om matematik, giver en narrativ forklaring på hvordan forskellige begreber, ord eller algoritmer kan regnes.

Kig med på youtubekanalen Musen Metermål https://www.youtube.com/results?search_query=musen+meterm%C3%A5l

Musen Metermål kan også mange andre ting. Den kan også være den bedste ven, når ting bliver lidt svært, som i for eksempel relationer til venner, eller andre i klassen.

Så snakker Musen Metermål og elefanten Maximus sammen, også i små film på youtube.

Andre gange er det skrappe fru Larsen, der kommer med eksempler fra hverdagen, som børn kender så godt, så der bliver lagt op til debat. Kig med på youtubekanelen.

Til nogle af historierne om det med at lege, hører en malebog til, som du kan hente helt gratis

https://www.saxo.com/dk/malebogen-skal-vi-lege_pdf_9788740415056

Der findes også malebøger til matematik, men de koster et symbolsk beløb. Tjek link for om der er noget du kan bruge  https://www.saxo.com/dk/products/search?query=maybritt+laisbo+musen+meterm%C3%A5l

Er du lærer eller underviser i indskolingen, kan musen Metermål være den faste dukke eller bamse, som kan være elevernes ven. Det er muligt at hækle musen, så klassen har deres egen mus, som de kan tage med hjem. Måske en forældre kan hækle den, hvis du ikke rigtig selv har tid. Opskrift koster et symbolsk beløb. Se link

https://www.saxo.com/dk/musen-metermaal-haekleopskrift_pdf_9788740424393 Musen kan bruges til at skrive matematikhistorier hjemme, til at forældre lærer den at kende, så de også kan søge hjælp på youtube, hvis der er noget, der lige skal genopfriskes, når og hvis de skal hjælpe med matematik hjemme.

Forældre kan også selv hækle deres egen mus Metermål.


En måde at præsentere musen Metermål kan være med den lille fortælling 

"breve fra musen Metermål" til 20 kr

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.06 | 14:39

jeg synes solo taksonomi er en være pose nøder

...
05.03 | 13:38

Spændende - jeg kigger med på din side - og håber du vil kigge på min side på http://storybox.dk/godnathistorier/

...
05.03 | 13:36

Jeg har kigget på dine videoer - spændende - jeg forsøger selv med formen - og savner udfordring og netværk. Lad os følge hinanden og kommenter tak https://www.youtube.com/channel/UCt2_HFNtdb_X_xBld5M4cWw?view_as=subscriber

...
07.02 | 16:33

Fantastiske!

------------------------------
http://www.kviklantop.com/

...
Du kan lide denne side