Oppe på månen skulle der stadig stå nogle af de månebiler, som astronauterne brugte. Så det kunne da være meget sjovt med en tur på Månen? Syntes du ikke? Hvad ville du lave oppe på Månen?

En gang var USA og Rusland i noget som man kaldte et rumkapløb. Russerne var de første til at sende en satellit ud i rummet, og det ville USA gerne have været. I stedet fik USA sendt de første mennesker på Månen. I dag arbejder USA og Rusland sammen, de har lavet og arbejder på en rumstation, der hedder ISS

Den første satelit der blev sendt ud i rummet ligner den, som hunden Laika sidder i. Hunden Laika kom dog først ud i Sputnik 2, som ser en del anderledes ud. her ser du to planeter, ved du hvad de hedder? Og hvad med det bælte der, hvad tror du det er?

Der findes mange forskellige slags stjerner. Og de findes også i flere farver, og i mange forskellige størrelser. Nogle stjerner er 30 gange større end vores egen stjerne Solen. Vildt ikke?

Hvis du skal se en total solformørkelse, så skal du stå i månens skygge.

Universet for børn.

Her ser nogle illustrationer, der er tegnet frit efter min egen fantasi, og efter de ting jeg ved noget om.

På tegningerne er der skrevet vigtige fagord, som er vigtige at lære, hvis du skal kunne forstå de forskellige ting, som handler om Universet.

Illustration og ophavsret Maybritt Laisbo

Noget om hvad du må;
Du må gerne kigge med på tegningerne, du må gerne bruge dem på smartboard, men skal du bruge tegninger, eksempelvis til matematikkens dag, er der få betingelser der skal opfyldes. Først skal du spørge om lov, det gør du ved at sende en mail. Her vil du få en bekræfttigelse. Dernæst skal du oplyse, at du har fundet tegningen her, så du skal linke til selve tegningen under kildeangivelse. Og er din skole tilmeldt Copydan, skal du også opgive at du har fundet tegningen her.

Tegningerne findes også uden fagord, men der skal du stadig skrive til mig og aftale, hvad og hvordan de må bruges.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.06 | 14:39

jeg synes solo taksonomi er en være pose nøder

...
05.03 | 13:38

Spændende - jeg kigger med på din side - og håber du vil kigge på min side på http://storybox.dk/godnathistorier/

...
05.03 | 13:36

Jeg har kigget på dine videoer - spændende - jeg forsøger selv med formen - og savner udfordring og netværk. Lad os følge hinanden og kommenter tak https://www.youtube.com/channel/UCt2_HFNtdb_X_xBld5M4cWw?view_as=subscriber

...
07.02 | 16:33

Fantastiske!

------------------------------
http://www.kviklantop.com/

...
Du kan lide denne side