pris 30 kr dette vendespil med sammenhænge kan vise tegn på læring, kan udfordre tænkning og fordre kreativ tænkning. https://www.saxo.com/dk/leg-med-viden-et-vendespil-om-sammenhaenge-diversitet_pdf_9788740432725

Foto Maybritt Laisbo

Foto Maybritt Laisbo

Foto Maybritt Laisbo

Foto Maybritt Laisbo

Foto Maybritt Laisbo

Foto Maybritt Laisbo

Foto Maybritt Laisbo

Foto Maybritt Laisbo

Foto Maybritt Laisbo

Foto Maybritt Laisbo

Du skal sammenligne Svanemøllen strand med Broager strand, som du finder her http://skrappefrularsen.123hjemmeside.dk/274117020

Når du starter slideshowet, er det vigtigt, at du gør det i fuld skærm, så du kan læse de vigtige ting, som står til hvert billede.

Et vendespil med de forskellige diversiteter, kan du finde lige her til pris 30 kr https://www.saxo.com/dk/leg-med-viden-et-vendespil-om-sammenhaenge-diversitet_pdf_9788740432725
En E-bog har de fordele, at du kan printe brikker ud igen og igen, samt vise den på smartboard.Svanemøllen strand er en kundstigt anlagt strand. Så derfor er det meste af sandet meget fint.Sand indsamles.
 Sandet skal undersøges for kornstørrelser, og der skal laves et cirkeldiagram over hvor mange procent der er af hverkornstørrrelse.

Der skal ogå laves en undersgelse af massefylden af de forskellige sandkorns størrelser. Samt du skal undersøge massefylde for en masse andre almindelige hverdagsting, så som mel, sukker, vand, ris, havregryn. Du starter med at lave en kasse, der er 10 cm på alle led. Hvor meget vand kan der være i kassen?

Du skal også samle sten ind, evt. kigge i en bog med sten, for at finde ud af hvilke sten der er tale om. tag et billede af stenene, de skal bruges i en faglig tekst.

Du skal samle vandprøve ind, og undersøge vandet for PHværdi. Men først skal du skrive hvad du forventer af PH værdien. For er vand en base, en syre eller neutralt? Hvad så med saltvand, hvad er det? 

Stranden er en trekant, hvilken trekant er den? Find ud af det, læs under billedet med stranden. Konstruer trekanten, tag et billede, som du skal bruge som illustration til en faglig tekst.

Du skal læse om kyst klima, og om fastlandsklima. I den faglige tekst skal der stå hvilket klima der er på Svanemøllen strand. Både i hvilket klimabælte det ligger i, samt om det er kyst eller fastlands klima. Der skal også stå hvad forskellen er på kyst og fastlandsklima.
 

TUR TIL EXPERIMENTARIET

Experimentariet, en biotop

 

Gå til 9320 læs hvad der står om forsøget. Du skal dernæst skrive i dit hæfte, hvad det er et forsøg, hvad består forsøget af, hvad sker der, og hvordan bølgerne laver energi.

Gå til 2300 læs hvad der står, ogfortæl hvad der sker i forsøget. Fortæl også hvordan det har noget at gøre med Svanemøllen strand. Hvad er det der sker når bølger rammer stranden. Skal skrives i dit naturteknikhæfte.

Gå til 2075 Her kan du se hele vores planet jorden. Forklar i dit naturteknikhæfte, hvorfor Svanemøllen strand ikke vil være i fare for at blive ramt af en sunami.

Gå til 2120 Her kan du se en sandflugt .Læs hvad der står. Hvad sker der når sandet ”flygter” ? Hvordan tror du det vil få indflydelse på Svanemøllen strand?

Gå til 2320 Her ser du bundfældning. Hvad er det? Læs hvad der står på standen, og forklar hvad der sker i dit naturteknikhæfte. Hvor kommer sandet fra?

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

05.03 | 13:38

Spændende - jeg kigger med på din side - og håber du vil kigge på min side på http://storybox.dk/godnathistorier/

...
05.03 | 13:36

Jeg har kigget på dine videoer - spændende - jeg forsøger selv med formen - og savner udfordring og netværk. Lad os følge hinanden og kommenter tak https://www.youtube.com/channel/UCt2_HFNtdb_X_xBld5M4cWw?view_as=subscriber

...
07.02 | 16:33

Fantastiske!

------------------------------
http://www.kviklantop.com/

...
03.02 | 12:06

Den ser spændene ud

...
Du kan lide denne side